Προάγουμε την υγεία των ζώων

 

Η εταιρεία Pharmaqua είναι μία κτηνιατρική φαρμακευτική εταιρεία με έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη, εισαγωγή και διακίνηση υψηλής ποιότητας κτηνιατρικών φαρμακευτικών σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής για τα παραγωγικά ζώα. Διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα, που απαρτίζεται από πωλητές, επιστημονικό προσωπικό και διατροφολόγους.

Η εταιρεία “Pharmaqua” ιδρύθηκε το 1994 με στόχο να εξυπηρετήσει τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, διαθέτοντας κτηνιατρικά φαρμακευτικά σκευάσματα, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, εμβόλια, απολυμαντικά και χημικά προϊόντα απαραίτητα για την διαχείριση των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας καθώς και την πρόληψη και την εφαρμογή θεραπευτικών αγωγών.

Έχοντας ήδη διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, το 2003 επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα παραγωγικά ζώα ενώνοντας τις δυνάμεις της με την κτηνιατρική φαρμακευτική εταιρεία Divita-Κ. Κολούτσου, η οποία από το 1989 δραστηριοποιούταν με επιτυχία στο χώρο των παραγωγικών ζώων.

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ευρώπη, σε εργοστάσια πιστοποιημένα με Ευρωπαϊκό G.M.P. Certificate, όπως η Dox-al Italia S.P.A και η  Univet Ltd Ireland. Επίσης είμαστε τοπικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της κτηνιατρικής φαρμακευτικής εταιρείας INVESA (industrial Veterinaria S.A.).

Η εταιρεία μας διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για την πρόληψη και την βελτίωση της υγείας και της παραγωγικότητας των ζώων, όπως αντιβιοτικά, μη- στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, αντιπαρασιτικά, συμπληρώματα διατροφής κ.λ.π.

Σήμερα τα προϊόντα μας προτείνονται από τους κτηνιάτρους και χρησιμοποιούνται από τις  μεγαλύτερες μονάδες εκτροφής παραγωγικών ζώων, ενώ η εταιρεία μας  συνεχίζει τις προσπάθειες για την βελτίωση της ποιότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.